Vplačila in izplačila


 • Visa
 • Skrill, Neteller
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Bančni prenos
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Skrill, Neteller
Sport, Casino
4.1/5
USDT 115 bonus
Registracija

Pregled


 • Spletna stran:
  www.dafabet.com
 • Podjetje:
  AsianBGE
 • Licenca:
  Cagayan Economic Zone Authority (CEZA)
 • Ciljna regija:
  Azijsko-pacifiška regija / Evropa

Dafabet

Področje dejavnosti Dafabet obsega azijske regije, evropske države ter 28 drugih držav. Družba dinamično posluje po vsem svetu. Njena spletna stran je oblikovana v azijskem slogu. Omejitve, ki se na njej pojavljajo, so odvisne od dobaviteljev programja in licenčnih predpisov. Logotip Dafabet lahko opazimo na majicah med drugim Burnlea FC, Celtic FC, Blackburn Rovers, saj je družba uradni pokrovitelj britanskih športnih moštev. Platforma Dafabet spada med strokovne stavnice, o čemer priča vsaka podrobnost na njenem spletišču. Zato ni čudno, da redno žene pohvale. 

Dafabet bonusi – koristi od uporabe platforme

Stavnice nove igralce privlačijo z različnimi bonusi. Na samem začetku lahko izkoristimo bonus za dobrodošlico. Tovrstne rešitve najdemo tudi pri stavnici Dafabet. Bonusi, ki jih nudi, so zelo konkurenčni. Za registracijo pri Dafabet lahko dobimo med drugim:

 • začetni bonus, ki omogoča pridobitev dodatnih stroškov, 
 • tedenski freebet, 
 • posebne akcijske kode za stave, ki jih lahko uporabimo ob vplačilu depozita ali med registracijo. 

Poleg tega so rednim igralcem na voljo posebne ponudbe v okviru programa VIP. 

Bonus za dobrodošlico Dafabet

Prvi bonus se podeli za vplačilo depozita pri Dafabet. To so dodatna sredstva, ki jih lahko igralec uporabi za stave. Ta bonus je zelo koristen v primerjavi s ponudbami drugih stavnic zaradi širokega zaledja in prestižnega položaja. Za podeljeno premijo velja pogoj 15-kratnega prometa. 

Na voljo je tudi dodatna začetna nagrada, če vplačilo izvedemo v digitalni valuti. Tudi v tem primeru je treba znesek nagrade 15-krat dati v promet. Tudi dobitke pri stavah, za katere uporabimo bonusna sredstva, je treba dati v promet v skladu z določbami pravilnika. Očitno je, da je začetni bonus učinkovita spodbuda za nove igralce. 

Tedenski freebet Dafabet

Zaradi položaja stavnice Dafabet lahko igralci dobijo več dodatnih bonusov. Freebet nima enkratnega značaja. Namenjen je tako za nove kot tudi za stalne igralce. S tem bonusom dobijo igralci možnost staviti, če so prej pravilno predvideli rezultate v določenih športnih disciplinah oziroma v e-športih. Pomembno je, da tečaj pri določeni stavi ne sme biti manjši od 1,5. Trenutni pogoji glede prometa in podelitve tega bonusa so na voljo v razdelku Akcije. 

Pridobitev Freebeta ni odvisna od vplačila depozita, ampak za sredstva, ki jih pridobimo iz tega naslova, velja obvezen pogoj v zvezi z njihovim prometom na kuponu. V takšnem primeru mora biti tečaj stave vsaj 1,5. 

Dafabet akcijska koda

Veliko koristi dobimo, ko aktiviramo akcijsko kodo. Ta je na voljo v razdelku Akcije na uradnem spletišču stavnice. Kode pogosto objavljajo tematski portali in spletišča partnerskih stavnic. 

Akcijska koda, ki jo nudi Dafabet, se uporabi ob vplačilu depozita in poveča vplačani znesek. Lahko ga uporabimo tudi ob ustvarjanju računa na servisu za pridobitev privlačnih nagrad.

Akcije in nagrade od Dafabet

Ponudba stavnice Dafabet obsega številne koristi tako za nove kot tudi za stalne igralce. Popularen je zlasti program VIP za redne uporabnike. Za aktivno udeležbo v stavah lahko dobimo koristne bonuse, pri čemer se pogoji določijo posebej za določenega igralca. 

Igralec lahko ob svojem rojstnem dnevu izkoristi posebno ponudbo. Ta je na voljo v več oblikah in velja 30 dni od podelitve. Pomembno je, da je igralec aktiven uporabnik platforme Dafabet že vsaj 3 mesece. 

Stavnica nudi tudi cashback. Sredstva, pridobljena na ta način, je treba dati v promet enkrat na kuponu, katerega tečaj znaša 1,5. 

Dafabet nudi možnost cash out oziroma samostojno zaprtje stave pred zaključkom določenega športnega dogodka. Tako lahko igralec svojo stavo v vsakem trenutku umakne, kar zmanjša morebitno izgubo. 

Postopek registracije in prijave pri Dafabet

V primeru platforme s tako širokimi možnostmi in izkušnjami, kot je Dafabet, lahko govorimo o zglednem poteku tega postopka. Registracija računa poteka v nekaj enostavnih korakih. Izpolniti je treba obrazec za registracijo in navesti svoje osebne podatke in podatke za stik ter številko bančnega računa. Potem mora novi igralec določiti valuto osebnega računa in potrditi zahtevana polja. Nato je treba še potrditi podatke za stik in igralčevo identiteto. 

Registracija pri Dafabet ni možna brez predložitve dokumentov, ki potrjujejo igralčevo identiteto. Obvezna je tudi potrditev s posebno povezavo, ki se pošlje na skrinjico e-pošte. 

Stave v živo Dafabet

Ta ponudnik iger na srečo odlično odgovarja na potrebe igralcev in zato ima široko ponudbo stav v živo. Te so na voljo v številnih športnih disciplinah, tudi v e-športih. Stavnica Dafabet igralcem omogoča spremljanje prenosa in aktualnih rezultatov v živo. 

Vplačila in izplačila Dafabet

Dafabet omogoča izplačilo dobitka in vplačilo depozita na več načinov. Lahko uporabimo Neteller, JCB, Skrill, ecashasia, Paysafecard PAYBAY, Asianteller. Dodatno je na voljo možnost vplačila in izplačila z uporabo plačilnih kartic in bančnih nakazil. Zaradi mednarodnega značaja dejavnosti stavnica sprejema različne valute, zato lahko transakcije opravljamo ob razmeroma nizkih maržah. 

Mobilna aplikacija in spletna stran za brskalnike Dafabet

Stavnica je za svoje igralce ustvarila brezplačno in funkcionalno aplikacijo, ki je na voljo tako na spletni strani stavnice kot tudi v App Store. Aplikacija omogoča dostop do vseh možnosti in funkcij, ki so na voljo na spletni strani stavnice. V aplikaciji lahko stavimo in spremljamo rezultate posameznih dogodkov. Alternativna rešitev je mobilna različica spletišča. 

Igralci lahko v vsakem trenutku kontaktirajo delavce servisa, in to na več načinov: preko klepetalnice, obrazca za stik, elektronske pošte in po telefonu. 

Dafabet mnenja uporabnikov

Uporabniki te platforme visoko cenijo prizadevanja stavnice. Tu ni prostora za kakršne koli pomanjkljivosti. Pravilniki so pregledni in obsegajo jasna pravila. Posledično so jasni tudi pogoji za pridobitev bonusov, kar poveča njihovo dostopnost. Koristne ponudbe so namenjene tako novim kot tudi stalnim igralcem. Stavnica se dobro zaveda, kako učinkovito privabiti nove, lojalne igralce, zato lahko z redno igro dobimo dodatne koristi. S spretno igro pri Dafabet dobimo številne možnosti za velike dobitke. Predvsem pa je to preizkušen in legalen servis, na katerem so vaša sredstva varna, dobitki pa se vedno izplačajo. 

 

Dafabet En Dafabet Gr Dafabet Bg Dafabet Dk Dafabet Ee Dafabet Fi Dafabet Fr Dafabet De Dafabet Hu Dafabet Zh Dafabet It Dafabet Jp Dafabet Lv Dafabet Lt Dafabet Nl Dafabet Pt Dafabet Ro Dafabet Ru Dafabet Sk Dafabet Si Dafabet Es Dafabet Se Dafabet Tr Dafabet Ua Dafabet Id Dafabet Cz